НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

А тепер — Горбенко!

А тепер — Горбенко!

Учора Дніпровський райсуд Києва завершив оголошення обвинувального висновку в кримінальній справі колишнього народного депутата Віктора Лозинського, якого обвинувачують у вбивстві селянина Володимира Олійника. Саме оголошення резулятивної частини обвинувального висновку прокурором зайняло півтори години. При цьому компанію Лозинському на лаві підсудних склав екс–прокурор Голованівського району Кіровоградщини Євген Горбенко, який на попередніх судових засіданнях сидів на окремій лаві в залі. Виявляється, ще напередодні Нового року колишньому прокурору змінили запобіжний захід iз підписки про невиїзд на взяття під варту. Утiм офіційні джерела прокуратури деталей iз цього приводу не наводять, мовляв, таким є рішення слідчого.

Гніздечко з «сюрпризом»

Гніздечко з «сюрпризом»

Коріння цієї квартирної історії сягає радянських часів, коли чимало українців їхали працювати на Північ за «довгим» карбованцем й іншими матеріальними благами, зокрема, й можливістю заробити й, відповідно, «забронювати» за собою квартиру на малій батьківщині. Наприклад, у Кременчуці. Хоча обживали «подаровані» в такий спосіб державою помешкання за тисячі кілометрів од місця роботи, зрозуміло, не всі квартиронаймачі. Частина з них назавжди осідала у надто віддалених від наддніпрянського міста регіонах, втрачала зв’язок із тим же Кременчуком, а після розпаду СРСР — і з Україною.

Кілер довго палив...

Кілер довго палив...

Цієї суботи убитого голову Партії промисловців і підприємців України Олександра Коробчинського відспівали у Спасо–Преображенському кафедральному соборі в Одесі, після чого поховали. Відомого політика і бізнесмена, який посів трете місце на виборах в мери Одеси, вбили в центрі міста ввечері 5 січня. Близько 18.30 у сквері Пале–Рояль (неподалік Оперного театру) пан Коробчинський разом із дружиною під’їхав до власного будинку, а коли вийшов із авто, потрапив під обстріл. Невідомий кілер упритул — з відстані одного метра — випустив у нього 12 (!) куль iз пістолета іноземного виробництва з глушником і зник. Дві кулі калібру 9 міліметрів потрапили в живіт одеського бізнесмена, але він залишався живим. Буквально через 45 хвилин хірурги з приватної клініки вилучили кулі з живота жертви пiд час операції у приватній клініці, але 40–річний Коробчинський від отриманих поранень усе одно помер.

Всі статті рубрики