Велетень для «пірата»

11.01.2011
Велетень для «пірата»

Початок 2011 року ознаменувався радісною подією для британського актора Орландо Блума та австралійської топ–моделі Міранди Керр: 7 січня в одній із клінік Лос–Анджелеса у них народився первісток. Непоганий подарунок для зіркового героя «Піратів Карибського моря», якому 13 січня виповниться 34 роки.

Тендітна Міранда під час вагітності не набрала жодного зайвого кілограма, а народила справжнього велетня — сина вагою 4,5 кг. Як зазначає британська газета «Дейлі мейл», що першою повідомила цю новину з посиланням на бабусю 27–річної манекенниці, Орландо під час пологів перебував поряд із дружиною. Батьки Міранди також прилетіли до Лос–Анджелеса, щоб підтримати дочку й побачити онука.

Як палка патріотка, Керр іще до народження сина пообіцяла, що майбутня дитина багато часу проводитиме в Австралії й виросте справжнім «оззі», тобто австралійцем. Блум, хоч і англієць, не має нічого проти. А може, просто не хотів заперечувати вагітній дружині. До речі, вони з Мірандою запевняли журналістів, що не дізнавалися про стать дитини заздалегідь. При цьому за тиждень до пологів Орландо бачили в магазині, де він скуповував пелюшки та дитячий одяг у блакитних тонах.

Нагадаємо, голлівудський красунчик Блум і одна з найкрасивіших «янголів» компанії «Вікторіяз сікрет» одружилися в липні минулого року. А через місяць, коли Міранда вже не могла приховувати кругленький животик, оголосили, що чекають дитину.