ЦИТАТИ ТИЖНЯ

24.12.2010

Михайло Волинець,
нардеп від БЮТ
— про найактивнішого хулігана у фракції ПР:

— Петро Цюрко із Партії регіонів бив — просто як котлету — мого колегу Василя Кравчука. Я підійшов, хотів захистити Василя і розборонити їх. Підняв вгору руки, бо стояв внизу. Цюрко цим скористався і всадив мені кілька кулаків в голову. Я відійшов. Він узяв важкий стілець і з усієї сили з висоти всадив його мені в голову.

(«Українська правда»)

 

Рінат Ахметов,
олігарх, нардеп від Партії регіонів
— про своє ставлення до побиття його колегами опозиціонерів:

— Бійки нікого не прикрашають. Але я б не хотів говорити, хто там більше правий, хто — менше... Адже це не тільки в парламенті у нас відбувається. У всіх парламентах відбувається: і у Великобританії, і в інших, і це не добре... Але в дитинстві мене вчили так — не скаржитися. Навіть якщо нам дістається, щоб не скаржилися.

(УНІАН)

 

Олександр Єфремов,
лідер фракції Партії регіонів
— про спроби депутатів із БЮТ, побитих «регіоналами», знайти захист у прокуратурі:

— Ми не в дитячому садку, щоб запрошувати батьків розібратися замість дітей... Наша точка зору така — ми повинні сісти за стіл переговорів і прийняти рішення, щоб такого в залі більше не повторилося.

(MIGnews.com.ua)

 

Геннадій Москаль,
нардеп від «Народної самооборони»
— про «гонку озброєнь» у парламенті:

— Пропоную розробити порядок, який би не дозволяв депутатам входити до Верховної Ради зі зброєю та спецзасобами травматичної дії. Бо деякі народні депутати України мають зброї вже навіть більше, ніж персонаж знаменитого фільму «Рембо».

(прес–служба «Народної самооборони»)

 

Юрій Луценко,
колишній міністр внутрішніх справ
— про те, чому влада Януковича влаштувала проти нього кримінальне переслідування за старі «гріхи» на чолі МВС:

— Вигадали навіть таке, що [ми] начебто вбитих проституток хотіли перекинути через паркан у «Межигір’я», де мешкає Янукович. На неофіційних зустрічах «регіонали» запитували мене, чи я справді дійшов до такої ницості. Я сказав: «Ви що, з глузду з’їхали? Де я вам візьму мертвих проституток?!» Так, вони цим серйозно накручують Януковича. Типу «розкривають змови».

(УНІАН)