Сексуальна Білосніжка для дітей

Сексуальна Білосніжка для дітей

У Китаї вилучено з продажу казки братів Грімм за... еротичний зміст. Як повідомляє агенція «Франс пресс», видавничі компанії China Friendship Publishing Company та Bejing Media припустилися просто казкового недогляду: чомусь не знайшовши перекладача оригінального німецького тексту, вирішили зробити переклад iз японського видання. Але помилково взяли не оригінал, а... порнографічну інтерпретацію казок братів Грімм для дорослих.

ПРИКОЛИ

ПРИКОЛИ

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Із питань, надісланих на програму «Розмова з Путіним»: «Шановний Володимире Володимировичу! Ми дуже високо цінуємо Вашу роботу на посаді голови уряду. Чи можемо ми просити Вас залишитися на цій посаді ще років на п’ять?». Питання прислав: Дмитро Медведєв, менеджер, Москва.

Ах, яка жінка!

Ах, яка жінка!

Минулий рік для Сандри Буллок був непростим. З одного боку, дуже щасливим: 46–річна кінозірка отримала «Оскара» за головну жіночу роль (у фільмі «Невидимий бік») і стала мамою, всиновивши хлопчика Луїса з Нового Орлеана. З іншого — вельми драматичним: чоловік Джессі Джеймс виявився брехлом і зрадником, активно крутив романи на стороні. Для актриси це стало неабияким ударом, адже вона дуже довіряла Джессі, незважаючи на те, що заради неї той покинув попередню дружину — порнозірку. Але Сандра вистояла: без скандалів подала на розлучення і припинила будь–яке спілкування з «колишнім». Процес усиновлення Луїса, який чотири роки тому вони з Джеймсом починали разом, Буллок завершила вже як самотня мати. Зараз актриса активно займається благодійністю, знімається в нових фільмах і своїм невгамовним оптимізмом подає приклад багатьом жінкам, котрі за схожих обставин впадають у розпач.

Всі статті рубрики