Ах, яка жінка!

21.12.2010
Ах, яка жінка!

Минулий рік для Сандри Буллок був непростим. З одного боку, дуже щасливим: 46–річна кінозірка отримала «Оскара» за головну жіночу роль (у фільмі «Невидимий бік») і стала мамою, всиновивши хлопчика Луїса з Нового Орлеана. З іншого — вельми драматичним: чоловік Джессі Джеймс виявився брехлом і зрадником, активно крутив романи на стороні. Для актриси це стало неабияким ударом, адже вона дуже довіряла Джессі, незважаючи на те, що заради неї той покинув попередню дружину — порнозірку. Але Сандра вистояла: без скандалів подала на розлучення і припинила будь–яке спілкування з «колишнім». Процес усиновлення Луїса, який чотири роки тому вони з Джеймсом починали разом, Буллок завершила вже як самотня мати. Зараз актриса активно займається благодійністю, знімається в нових фільмах і своїм невгамовним оптимізмом подає приклад багатьом жінкам, котрі за схожих обставин впадають у розпач.

З огляду на все вище сказане, вибір­ журналу «Піпл», який саме Сандру Буллок назвав «Жінкою року–2010», виглядає цілком логічним. Тим паче, що саме Сандра, заробивши 56 мільйонів доларів, за минулий рік стала найбільш високооплачуваною актрисою (це вже за рейтингом журналу «Форбс»), та ще й потрапила у список найвпливовіших людей світу за версією часопису «Ентертейнмент уїклі».

Окрім «Жінки року», у підсумковому рейтингу «Піпл» відзначив найвпливовіших людей 2010–го за багатьма категоріями. Так, президента США Барака Обаму з дружиною Мішель визнали найвпливовішою парою, актора Майкла Дугласа, який бореться з раком горла, — «справжнім бійцем». Журнал відзначив у різних номінаціях власника сайту «Вікілікс» Джуліана Ассанжа, дивом врятованих чилійських шахтарів та наймолодшого мільярдера світу, засновника соціальної мережі «Фейсбук» Марка Цукерберга.