Відповідає фартовий

Відповідає фартовий

Мільйон 700 тисяч телефонних дзвінків, СМС–повідомлень, листів, телеграм — стільки запитаннь і звернень надійшло на адресу Володимира Путіна до початку прямої лінії, яка вчора вже вдев’яте за час перебування ВВП при владі відбулася в прямому ефірі російського телебачення. Прем’єр відповів на, з кремлівської точки зору, найбільш важливі з них. Зокрема, поспілкувався з постраждалими від літніх лісових пожеж, заспокоїв учителів, які побоюються погіршення свого становища після закриття шкіл із малою кількістю учнів, і погодився з тим, що він «фартовий» — тому Росії й вдалося виграти боротьбу за проведення зимової Олімпіади–2014 і чемпіонату світу з футболу 2018 року.

І це ще — тільки «квіточки»?

І це ще — тільки «квіточки»?

Війна «чистих росіян» з «особами кавказької національності» вийшла за межі Москви: позавчора ввечері заворушення ледве не спалахнули й у Санкт–Петербурзі та деяких інших великих містах. Але цього разу правоохоронці втрутилися значно активніше, ніж 11 грудня. Тоді, нагадаємо, хода пам’яті вбитого в сутичці з кавказцями вболівальника «Спартака» Єгора Свиридова переросла у великий мітинг на Манежній площі: кількатисячний натовп радикальних молодиків, викидаючи руки в нацистському вітанні, скандував ксенофобські гасла, жбурляв «підручними засобами» в міліцію й жорстоко бив усіх «осіб неслов’янської зовнішності», яким випало нещастя потрапити під гарячу руку.

Прощання з Королем

Прощання з Королем

Увечері 16 грудня для левової частки американської, і не лише, телевізійної аудиторії існувала тільки одна «кнопка»: Сі–Ен–Ен. Пропустити останнє, прощальне, шоу Ларрі Кінга не могли не лише його шанувальники, а й ті, кого «єврейський вискочка» дратував. Адже із закриттям «Шоу Ларрі Кінга», якому не було рівних у жанрі телевізійного інтерв’ю, завершується ціла епоха.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики