«Вікілікс» у зашморгу

«Вікілікс» у зашморгу

Засновника скандального інтернет–ресурсу Wikileaks Джуліана Ассанжа заарештували. Як повідомляє «Рейтер», австралійця затримали вчора зранку у Великій Британії, і згодом він мав постати перед Міським Вестмінстерським судом.

Засніжило, залило

Засніжило, залило

Зима й надалі знущається зі Старого світу, демонструючи неабияке різноманіття у виборі засобів. Учора снігопади фактично паралізували Велику Британію, де сотні автомобілів у ніч із понеділка на вівторок виявилися ув’язненими в снігових заметах на дорогах. Деяким довелося чекати на звільнення по 14 годин. Поліція розмістила частину з них у сусідніх готелях, а тим, кому не вистачило місця, співробітники Червоного Хреста розносили гарячі напої та їжу. Потяги також стояли або курсували з кількагодинним запізненням. У Шотландії було зачинено всі аеропорти. У Південному Ланкаширі 150 учнів та вчителів ночували в школі, бо не могли дістатися додому. Міністр транспорту Об’єднаного Королів­ства Стюарт Стівенсон назвав нинішні снігопади найбільшими за останні 50 років.

Голос Аргентини на захист Палестини

Голос Аргентини на захист Палестини

Аргентина стала черговою країною, яка визнала Палестину незалежною державою. «Президент Крістіна Кіршнер переказала сьогодні президенту Палестинської Автономії Махмуду Аббасу інформаційну ноту, що аргентинський уряд визнав Палестину вільною і незалежною державою в кордонах 1967 року», — цитує заяву МЗС цієї країни агенція «Рейтер». Минулої п’ятниці Палестину визнала Бразилія, а позавчора заступник міністра закордонних справ Уругваю Роберто Конде повідомив, що його держава зробить цей крок наступного року.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики