НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Бронко і Медвед на марші

Бронко і Медвед на марші

Президент Росії Дмитро Медведєв відучора перебуває з візитом у Польщі, який у пресі обох країн називають «перезавантаженням відносин». Це перша поїздка першої особи РФ до цієї країни за останні дев’ять років. Імперська Москва досі не забула полякам здобуття незалежності від Росії після Першої світової війни, профспілку «Солідарність», яка започаткувала розвал соцтабору, підтримку Варшавою «кольорових» революцій у Києві та Тбілісі.

Про «Дружбу» на «Вікілікс»

Про «Дружбу» на «Вікілікс»

Чергову порцію таємних документів від сайту Wikileaks вважають найбільш небезпечною для безпеки США з усіх матеріалів, оприлюднених скандальним ресурсом раніше. Цього разу йдеться про складений американськими ди­пломатами список об’єктів у різних країнах світу, які є життєво важливими для США. Завдяки цій «шпаргалці» терористи дізналися, де найболючіше вдарити по найпотужнішій країні світу.

Комуніст із демократом — «замьотано» старшим братом

Комуніст із демократом — «замьотано» старшим братом

У Молдові через тиждень після парламентських виборів заговорили про вихід із глухого політичного кута: там нібито вдалося створити нову правлячу коаліцію. Однак склад її виявився вкрай несподіваним: більшість домовилися утворити Партія комуністів Республіки Молдова та Демократична партія, яка досі вважалася ідеологічним противником комуністів і входила до складу правлячої прозахідної коаліції. Факт такого союзу підтвердив лідер комуністів Володимир Воронін.

Крилатий металобрухт

Крилатий металобрухт

Міждержавний авіакомітет (МАК) вивчає записи «чорної скриньки» з літака Ту–154М, який зазнав аварії минулої суботи в московському аеропорту «Домодєдово». Станом на вчора слідчі встановили, що перші несправності в подачі пального до двигунів машини було виявлено вже на восьмій хвилині польоту, коли літак перебував на висоті 6500 метрів. Іншу «чорну скриньку», на якій мають бути зафіксовані записи розмов пілотів, станом на вчора ще не знайшли.

Всі статті рубрики