ПРИКОЛИ

ПРИКОЛИ

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

За програмою захисту свідків одна дівчина зробила собі пластичну операцію зі зміни зовнішності і збільшила груди з другого до четвертого розміру. Тепер у міліції вишикувалися величезні черги потенційних дівчат–свідків.

Зірка для «блондинки»

Зірка для «блондинки»

Дочка Ава, син Дікон і чіхуахуа Брюзер — саме їх узяла Різ Уїзерспун на церемонію відкриття своєї «іменної» зірки на Алеї слави в Голлівуді. Кумедний песик, чия кличка перекладається як «Здоровило», плутався під ногами й теж позував фотографам. Він теж зірка — щеням знімався разом із Різ у її найвідомішому фільмі «Блондинка в законі».

Пирогове побоїще

Пирогове побоїще

Учні школи–інтернату з міста Лоуренсвілл, штат Нью–Джерсі, потрапили до Книги рекордів Гіннесса, влаштувавши наймасовіше побоїще з використанням пирогів із заварним кремом. Як повідомляє агенція «Ассошіейтед пресс», велике кидання тортами відбулося ще 11 листопада, проте представники Книги рекордів проаналізували і зафіксували результат тільки зараз. У битві із застосуванням випічки взяв участь 671 школяр. За умовою, кожен мав метнути в пику товариша щонайменше два пироги.

Зло і Добрева

Зло і Добрева

Один із рецептів, як молоді актори можуть стати знаменитими на весь світ, зараз дуже простий: потрібно зіграти у фільмі про вампірів. Тренд юних послідовників Дракули все ніяк не спинить тріумфальну ходу. «Сутінкова сага» та її герої в цьо­му сенсі поза конкуренцією, але свій уро­жай лаврів збирають і інші стрічки на «кровосисну» тему. Зокрема «Щоденники вампіра». У США цей серіал іде на каналі CW (причому вже другий сезон), а в Росії — на ТНТ. Головна зірка — канадська акторка болгарського походження Ніна Добрев — грає одразу двох дівчат: сучасну школярку та її двійника із ХІХ ст.

Всі статті рубрики