ЦИТАТИ ТИЖНЯ

26.11.2010

Сергій Тігіпко,
віце–прем’єр–міністр
— про недоцільність врахування думки народу при укладанні Податкового кодексу:

— Так, кажу контрреволюційні речі. Розумію, що нариваюся. Але народ не завжди правий. Він має право на помилку. Такі речі повинні робити професіонали. Народне обговорення Податкового кодексу — вибачте, це маячня... Не приймай популістські настрої — інакше ніколи кроку правильного не зробиш.

(«Інтер»)

 

Володимир Литвин,
Голова Верховної Ради
— про поведінку опозиції в парламенті:

— Уже набридло слухати цей цинізм. Таке прагнення демонструвати праведність нагадує намагання представниці борделю вимагати любові від клієнта.

(УНІАН)

 

Анатолій Гриценко,
голова Комітету ВР з питань національної безпеки і оборони
— про рішення Верховного Суду, за яким держава Україна в особі НАК «Нафтогаз України» має віддати бізнесмену Дмитру Фірташу 12,1 млрд. кубометрів газу:

— Це та ситуація, коли кажуть: «нет слов — одни выражения»... Я порахував: ця сума — річний бюджет усіх силових структур України, разом узятих, в тому числі Міністерства оборони і Збройних сил, МВС і Внутрішніх військ, СБУ, прикордонної служби, розвідки, військ урядового зв’язку, Держдепартаменту з питань виконання покарань (тюрм); Управління державної охорони. Якщо в Україні Януковича таке стало можливим, тоді вже треба зробити наступний крок і визнати очевидне: відтепер не Янукович, а Фірташ є Верховним Головнокомандувачем.

(Grytsenko.com.ua)

 

Наталія Вітренко,
лідерка Прогресивної соціалістичної партії
— про своє відкриття геополітичних орієнтацій Президента:

— Скільки б Янукович не ховав свою НАТОвську сутність у риторику про позаблоковість України і дружбу з Росією, шила в мішку не сховати.

(прес–служба ПСПУ)

 

Алла Александровська,
народний депутат від Компартії
— про своє бачення мовної проблеми:

— У нас дійсно є регіони, які російської не розуміють, не знають, але це вже їхні проблеми.

(«Главком»)