Разом їх багато

Разом їх багато

Хвиля європейських страйків докотилася й до Португалії. Учора тамтешні профспілки організували найбільший, як вони заявляють, за всю історію цієї країни генеральний страйк, скерований проти планів уряду в рамках бюджетних заощаджень скоротити зарплату бюджетників та кількість робочих місць. Із такої нагоди дві провідні профспілки країни, які зазвичай ворогують, об’єднали свої зусилля — на страйк вийшли працівники як приватного, так і бюджетного секторів економіки.

Із прицілом на Брюссель

Із прицілом на Брюссель

Регулярні повідомлення західних спецслужб про підготовки ісламістами терактів у головних туристичних центрах Західної Європи поповнилися ще однією новиною. Цього разу зловмисники націлилися на політичну столицю Старого Світу. Як повідомила бельгійська федеральна прокуратура, в рамках «розслідування справи міжнародного тероризму джихадистів» було затримано десятьох осіб, яких підозрюють у підготовці теракту в Брюсселі. До здійснення свого наміру члени угруповання готувалися в розташованому неподалік столиці Антверпені, де більшість із них і затримали. Ще кількох екстремістів заарештували в сусідніх Голландії і Німеччині.

Ну й «жук»...

Ну й «жук»...

Завдяки своєму знаменитому шоу для мільйонів американських (та й не тільки) телеглядачів Опра Уїнфрі стала фактично членом сім’ї. Її постійна аудиторія сягає 50 мільйонів осіб, тож не дивно, що телеведучу регулярно визнають най­впливовішою жінкою шоу–бізнесу. І найбагатшою — її статок скоро сягне 3 мільярдів доларів. Більшість американців уже не можуть уявити собі сітку телемовлення без «Шоу Опри Уїнфрі», хоча з вересня наступного року таки доведеться — нещодавно Опра оголосила, що у 2011–му, коли завершиться 25–й сезон її шоу, вийде останній випуск. Надалі ікона розмовного тележанру збирається розвивати свій власний кабельний канал, який запускає вже з Нового року.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики