Сон у вогні

Сон у вогні

У ніч перед вихідними мешканцям восьми полтавських квартир та їхнім сусідам із кількох багатоповерхівок у центрі міста було не до сну. Разом із пожежниками їм довелося гасити вхідні двері родинних «гніздечок». Полум’я та їдкий дим особливо дошкуляли стареньким самотнім господарям: опинившись у вогняній пастці, дехто з них подумки вже навіть прощався з життям. На щастя, все обійшлося, постраждалих від тих локальних пожеж офіційно не зареєстровано. Хоча шок і стрес від пережитого ще довго даватимуться взнаки. Зрештою, й матеріальні збитки виходять чималенькими. Не кажучи про те, що саме вночі такі пожежі у багатоквартирних «рукавичках» загрожують «розростися» до катастрофічних масштабів.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

«Даiшники били по руках, ногах і обличчю»

«Даiшники били по руках, ногах і обличчю»

Ще не встигли вщухнути пристрасті довкола вбивства співробітником міліції 16–річного школяра у селі Старовишневецьке Синельниківського району, як на Дніпропетровщині розгорівся новий скандал — і знову з людьми у формі. Щоправда, цього разу з працівниками Державтоінспекції.

Удар у серце

Удар у серце

Прохання втихомирити сімейного дебошира (38–річна кременчужанка повідомила міліцію, що її б’є нетверезий чоловік) мало б завершитися традиційними «виховними» заходами зі складанням адмінпротоколу про правопорушення. Однак, коли за викликом прибув старший дільничний інспектор Автозаводського райвідділу міліції разом зі своїм напарником, розігрітий спиртним господар накинувся з кулаками й на них. Правоохоронці заламали нахабі руки, одягнули наручники і вже за напад на міліціонера доправили його до райвідділу. Вже там фізичне «виховання» продовжилося.

Всі статті рубрики