Кому «Рататуя» задарма?!

Кому «Рататуя» задарма?!

Якщо маєте бажання завести вдома симпатичного пацюка — як, скажімо, в мультику «Рататуй» — їдьте наприкінці наступного тижня в місто Сан–Хосе, це в Каліфорнії. Там зоомагазин домашніх щурів роздаватиме всім охочим. А все через те, що з дому одного місцевого мешканця «визволили» цілу армію пацюків — понад тисячу!

ПРИКОЛИ

ПРИКОЛИ

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Після масових протестів проти Податкового кодексу Янукович пообіцяв зустрітися з підприємцями. На Банкову вже запрошені Ахметов, Пінчук, Фірташ...

Чемпіон, якого вона любить

Чемпіон, якого вона любить

Коли під час чемпіонату світу з футболу в Південно–Африканській Республіці поп–зірка Шакіра пускала бісики захисникові збірної Іспанії Херарду Піке, папараці радісно потирали руки, сподіваючись ось–ось захопити парочку «на гарячому». Тим паче що гравець «Барселони» теж часу не гаяв, упадаючи за прекрасною колумбійкою, яка виконувала головну пісню турніру. Але чемпіонат завершився, і Піке разом зі своєю переможною командою повернувся до Іспанії, а Шакіра — до США, де на неї чекав наречений Антоніо, син колишнього президента Аргентини Фернандо де ла Руа.

Всі статті рубрики