Чайові телеглядачам,

Чайові телеглядачам,

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Реаліті–шоу «Без мандата», яке вже кілька місяців іде в ефірі «1+1», в наступному році накаже довго жити. Хоча продюсер проекту Оксана Кучерова поки що не надто категорична в прогнозах і обережно говорить про те, що зйомки шоу лише «можуть припинитися», бо «всі проекти мають певні сезони свого існування», втаємничені розуміють: якщо продюсер говорить «можливо», то насправді це означає «так». Варто поговорити про інше: для чого подібне шоу взагалі потрібно було запускати. І як продюсерська чуйка людини, котра належить до творців успішних сезонів «Міняю жінку», не підказала, що телевізійна «дитина» під назвою «Без мандата» — мертвонароджена. Без жодних перспектив для реанімації.

Кумівський «довгобуд»

Кумівський «довгобуд»

Телеверсії родинних взаємин у нинішнього українського, а також російського глядача останні рік–півтора мають неабиякий успіх. Підтвердження цьому — успішний телепоказ кількох сезонів «Сватів» — спільної роботи «Інтера» та «Студії Квартал 95». Прем’єрна перша серія четвертого сезону минулого понеділка біля екрана «Інтера» зібрала рекордну третину всіх глядачів України.

ТЕТ плюс генпродюсер

ТЕТ плюс генпродюсер

Цього тижня — нове кадрове призначення у телегрупі «1+1». Генеральним продюсером телеканалу ТЕТ стала Ірина Костюк. Випускниця факультету менеджменту Міжнародного християнського університету (Віденської філії, де викладають англійською за стандартами вишів США), на телебачення прийшла 10 років тому.

Всі статті рубрики