ЦИТАТИ ТИЖНЯ

19.11.2010

Сергій Терьохін,
народний депутат від БЮТ
— про ухвалення Податкового кодексу в парламенті:

— Зараз дивлюся на цю мізансцену, яка в нас у залі відбувається, і в мене враження таке, що чим швидше приймуть цей мотлох, тим швидше ця влада отримає по морді.

(УНІАН)

 

Михайло Чечетов,
народний депутат від Партії регіонів
— про невідворотність ухвалення «більшовиками» Податкового кодексу:

— У нас влада дуже сильна, і вона не дозволить нікому говорити з нею мовою ультиматуму. Це безперспективний шлях. Якщо рішення на користь держави — воно буде прийняте. Тому що в нас у країні 13 мільйонів пенсіонерів, яким треба платити пенсії. Ми живемо в країні, де все має бути порівну. Не може бути такого, що рідний син, а дочка — ні. Ми живемо в одній сім’ї.

(«Коментарі»)

 

Ганна Герман,
заступник голови секретаріату Президента
— про жорсткість Віктора Януковича:

— На цій шахівниці фігури переставляє тільки одна людина. Я знаю, що з його боку не буде несправедливості стосовно жодного... А хто хоче, прогинається. Це залежить від хребтів. Я завжди ставила на людей, які мають тверді хребти.

(«Українська правда»)

 

Віктор Пшонка,
Генеральний прокурор України
— про своє родичання з Віктором Януковичем:

— Не знаю, хто придумав цю брехню про кумівство. Я б із великою радістю і був би задоволений, якби реально був кумом Віктору Федоровичу.

(«Інтермедіа­консалтинг»)

 

Юрій Луценко,
колишній міністр внутрішніх справ, лідер «Народної самооборони»
— про свою лайку та бійку на ефірі у Савіка Шустера з радником нинішнього глави МВС Костянтином Стогнієм:

— Я не пропонував їм оральний контакт із міністром внутрішніх справ. Це в людей щось у міністерстві змінилося, якщо в них в голові про оральний секс крутиться. Я, чесно кажучи, в цьому не спеціаліст. Я не знаю, звідки він висмоктав цю історію про оральний секс. Може, в нього є якісь збочення, але це його проблеми.

(ТВі)