Побиття, що входять у звичку

Побиття, що входять у звичку

Додивляючись позавчорашній матч «Сокола» з лідером білоруської екстраліги — «Юністю», важко було позбутися асоціацій з іншим недавнім поєдинком. Минулої п’ятниці наша національна збірна на турнірі в Сяноку у схожому стилі та з подібним рахунком поступилася команді Польщі. У вівторок частина гравців «Сокола», котрі змагалися на етапі «Єврочелленджа», відпочивала, тому на льоду не з’явилися Юрій Гунько, Олександр Яковенко та Микита Буценко. Зате Олександр Сеуканд міг розраховувати на двох нових виконавців: на першість Білорусі кияни дозаявили Олега Благого й Кирила Катрича.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Сварка по–дитячому

Сварка по–дитячому

Минулої п’ятниці «УМ» опублікувала інтерв’ю з другою ракеткою України Катериною Бондаренко, в якому тенісистка повідомила, що вони разом із сестрою Оленою не виступатимуть надалі за національну збірну, а дадуть дорогу молодшим. Стараннями електронних ЗМІ ця інформація розлетілася по всій країні і навіть далі. Окремі сайти зовсім не зважали на першоджерело, та ще й втратили ключові слова Каті — про те, що сестри Бондаренко в будь–який момент готові поновити виступи під синьо–жовтим прапором.

Не чекали такого повороту подій і в Федерації тенісу України. Після Катерининого інтерв’ю віце–президент ФТУ Всеволод Кевлич заявив, що дівчата не вели жодних перемовин із його структурою, від виступів за збірну не відмовлялися, а журналіст «УМ» нібито неправильно зрозумів Бондаренко–молодшу. Хоча Катя сказала «Україні молодій» саме те, що вийшло друком. А вже після того з ФТУ надійшла інформація, що Олена й Катерина погодилися поновити виступи за збірну. Хоча у федерації, як виявилося, ще обмірковують варіанти побудови нової команди та нарікають на «зіркову хворобу» Бондаренко–старшої.

Аби спробувати розставити крапки над «і» в цьому конфлікті, кореспондент «УМ» опитав почесного президента федерації Германа Беньямінова та віце–президента Всеволода Кевлича, який останні три роки був менеджером жіночої збірної.

Всі статті рубрики