У Бебі-Спайс знову буде бебі

10.11.2010
У Бебі-Спайс знову буде бебі

Серед колишніх «перчених» дівчаток — учасниць популярного у минулому гурту «Спайс гьорлз» — безперечною рекордсменкою за кількістю дітлахів лишається Вікторія Бекхем, в якої підростає трійко синів. Не відставати від колишньої колежанки намагається й Емма Бантон. Три роки тому вона народила первістка від свого бойфренда Джейда Джонса. Й ось знову Емма вагітна.

Цю радісну новину вона повідомила на своєму блозі у «Твіттері». «Наша сім’я зростає, ми такі раді оголосити, що в нас буде друге маля», — написала 34річна білявка. Про поповнення в родині мріяв і трирічний син пари на ім’я Бо Лі Джонс. «Бажання Бо про братика чи сестричку здійснилося!» — додала БебіСпайс (так її називали в групі, оскільки вона була наймолодшою з «перчинок»).

Радість Емми можна зрозуміти. Як відомо, в 2004 році в неї діагностували хворобу, яка перешкоджає вагітності. Потім лікарі лякали БебіСпайс безпліддям, і та цілком серйозно думала про всиновлення малюка. Але диво сталося: у пари народився син. «Це дивовижне почуття, яке я не можу описати словами», — раділа Емма, ставши матір’ю вперше. Тоді ж вона пообіцяла, що обов’язково спробує пережити це ще раз.