Лев уже не в змозі гарчати

Лев уже не в змозі гарчати

Легендарна голлівудська студія «Метро–Голдвін–Меєр» проголосила себе банкрутом з огляду на гігантські борги та різке зменшення обсягів продажу її продукції. Третього листопада студія зробила відповідне подання до суду, а також оприлюднила попередній план реструктуризації компанії. Четвертого листопада суд надав MGM тимчасове право розпоряджатися своїми фінансовими коштами у процесі банкрутства та реорганізації. Процедура триватиме місяць: на друге грудня заплановане наступне судове засідання, на якому приймуть остаточне рішення стосовно реструктуризації MGM, повідомляє бізнесова інформагенція «Блумберг».

Не в грошах щастя

Не в грошах щастя

Подружня пара канадських пенсіонерів виграла в лотерею суму в 11 млн. 255 тис. 272 долари і без довгих роздумів роздала всі ці гроші друзям, шпиталям та благодійним організаціям, повідомляє газета «Дейлі мейл». 78–річна Вайолет Лардж та її 75–річний чоловік Аллен розповіли, що після виграшу в лотерею задумалися, що ж зробити з такими великими грiшма. Оскільки несподіване щастя принесло більше проблем, ніж радості, то вирішили виграш просто роздати. «Чого ми ніколи не мали, того і не шкода» — пояснила Вайолет.

Україна розвивається, але у зворотний бік

Україна розвивається, але у зворотний бік

Позавчора в Нью–Йорку було оприлюднено ювілейний, 20–й, щорічний Індекс розвитку людського потенціалу (ІРЛП) ООН за 2010 рік. Фахівці ООН склали його для 169 країн світу враховуючи багато чинників якості життя та розвитку людини, передусім стан освіти, охорони здоров’я та доходу на душу населення. Країнами з найвищим рівнем розвитку людського потенціалу визнані Норвегія, Австралія, Нова Зеландія, США та Ірландія, які посідають у списку перші п’ять місць. Можливості розвитку людини та її потенціалу найнижчі у світі в Нігері, Демократичній Республіці Конго та Зімбабве, які знаходяться на трьох останніх місцях списку.

НОВИНИ ПОЛЮС

НОВИНИ ПОЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Ці небезпечні крила

Ці небезпечні крила

Літак iз 68 особами на борту (61 пасажир та семеро членів екіпажу) розбився позавчора приблизно о 18–й годині за місцевим часом у центральній частині Куби, повідомило державне радіо цієї країни. Усі, хто перебував на борту, загинули. Пасажирсько–транспортний літак ATR–72–212, що належить кубинській державній авіакомпанії «Аеро Каррібеан», здійснював чартерний рейс iз Сантьяго–де–Куба на сході країни до Гавани. Із наразі не встановлених причин він розбився неподалік місцевості Гвазімал у провінції Санкті Спірітус у центральній частині Куби. Після падіння на землю уламки літака палали ще кілька годин. Лише після лiквiдацiї пожежі з нього почали дiставати тіла загиблих. Дорогу до місця падіння розчищали бульдозерами.

Всі статті рубрики