Податковий табір

Податковий табір

Після проведення багатотисячної демонстрації проти ухвалення нового Податкового кодексу в четвер біля стін Верховної Ради підприємці вирішили кинути там якір. Увечері четверга біля Верховної Ради з’явилося 6 невеликих наметів та один «штабний». За словами чергових табору, постійно там буде мешкати близько 15 людей, які приберуть тимчасові домівки лише після виконання їхнiх вимог. Також люди свідчать, що вночі міліція не давала їм поставити додаткові намети, втім, наразі табору ніщо не загрожує.

Книга палких і рожевих мрій

Книга палких і рожевих мрій

Рахункова палата України оприлюднила дані, які разюче розходяться із бадьо­рими реляціями Президента та керівника виконавчої влади. Так, за дев’ять місяців нинішнього року доходи держбюджету виявилися невиконаними на 7 млрд. гривень, а видатки — на 5 мільяр­дів. Дефіцит майже вдвічі перевищив минулорічні показники, а погашали його переважно запозиченнями. Найдивовижніше, що подібні тривожні тенденції стали можливими на тлі економічного зростання, про яке не забуває повідомляти влада.

Він сказав: «Поїхали!»

Він сказав: «Поїхали!»

Учора Президент Віктор Янукович та Прем’єр–міністр Микола Азаров згадали, як це воно — їздити в метро. Саме вони стали першими пасажирами на новозбудованому відрізку «підземки» у напрямку Теремків. Окрім того, президентським руками, які розрізали символічну стрічку, вчора було дано старт для руху на щойно спорудженій естакаді й розв’язці на Московській площі. Нагадаємо, будували її ще з 2004 року, що створювало чимало незручностей для водіїв.

А в «Лексусi» ми зберігаємо пробірки!

А в «Лексусi» ми зберігаємо пробірки!

Генеральний директор Дніпропетровського регіонального центру стандартизації Олександр Турчин, який цієї середи став відомим на всю країну, вирішив дати пояснення громадськості. Нагадаємо, відкриваючи чергове засідання Кабміну Прем’єр–міністр Микола Азаров навів обурливий приклад марнотратства: обласний чиновник Держкомстандарту грубо порушив наказ самого Азарова — не витрачати державні кошти на придбання предметів розкошi! «Директора звільнити, машину забрати», — Микола Янович, здавалося, не тямив себе від люті.

Щоб упізнавали

Щоб упізнавали

Усміхнений соняшник став українським символом до Євро–2012. Логотип разом із промо–роликом України, який популяризуватиме країну за кордоном, позавчора представив у прес–центрі «Україна–2012» віце–прем’єр Борис Колесников. На виробництво 90–секундного кліпу та українського «знаку» з державного бюджету передбачалося виділити 8 мільйонів гривень, проте, хвалиться чиновник, авторам вдалося зекономити: виробничі витрати становлять усього 3,5—4 мільйони.

Коротко про Україну

Коротко про Україну

Учора в одному з найпрестижніших університетів світу розпочався черговий етап Програми з вивчення української мови і культури, що діє з 2008 року. Протягом 5—6 листопада студенти й викладачі Кембриджу, а також журналісти й дипломати Великої Британії вивчатимуть український кінематограф: дві стрічки Олександра Довженка — детектив «Сумка дипкур’єра» та комедію «Ягідки кохання» й цикл короткометражок молодих режисерів «Мудаки. Арабески».

Звідки «трава», сябри?

Звідки «трава», сябри?

Позавчора працівники відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків затримали в одній iз квартир Житомира чотирьох громадян Білорусі за підозрою у вживанні наркотиків. Прес–служба обласної міліції Житомирщини повідомляє, що всі четверо винаймали житло, а огляд самої квартири правоохоронцi здiйснили на законних підставах. Серед затриманих — білоруський опозиціонер, молодіжний активіст і рок–музикант Ігор Коктиш, якого на батьківщині звинуватили в убивстві, після того як він почав вести активну опозиційну діяльність проти президента Олександра Лукашенка. Навіть після виправдального вироку він відсидів більше 2,5 року в СІЗО Сімферополя, поки не виграв справу в Європейському суді з прав людини.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики