ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

«Помаранчевий» реванш

«Помаранчевий» реванш

Напередодні візиту «Арсенала» до Донецька тільки й було розмов про реванш чемпіона країни за поразку з розгромним рахунком 1:5 у Лондоні два тижнi тому. Від результату повторного поєдинку лідерів групи Н залежала міжнародна репутація донецького «Шахтаря», яка, вочевидь, після гри на стадіонi «Емірейтс» покрилася плямами. Водночас і терміни перебування на Донбасі Мірчі Луческу могли скоротитися, якби його підопічнi зазнали невдачі у позавчорашньому двобої. Вочевидь Містерові належало доводити своєму босу, що той не помилився, коли довірив саме румунові вести команду до його нової мрії під назвою Кубок Чемпіонів. «Ми йдемо в правильному напрямку й рахунок на табло не зіб’є нас iз цього шляху», — перед відповідальним двобоєм запевняв журналістів власник «Шахтаря» Рінат Ахметов. А от чи не розходяться слова з ділом, напевно, й мусило підтвердити очне протистояння «гірників» і «канонірів» на заповненій вщерть «Донбас–Арені», куди також завітав і Президент України Віктор Янукович.

Дмитро Сосновський: Ломаченкові давали півтора мільйона доларів за один підпис

Дмитро Сосновський: Ломаченкові давали півтора мільйона доларів за один підпис

Про успіхи вітчизняного боксу, професіонального та любительського, знають, напевно, всі. Досягнення братів Кличків, Василя Ломаченка та його колег по олімпійській збірній давно закріпили за Україною статус країни, що має одну з найсильніших боксерських шкіл у світі. Менше чути про тих людей, які готують спортсменів до змагань — їхніх тренерів, хоча в гучних міжнародних успіхах їхній вагомий внесок є беззаперечним. В олімпійській чоловічій команді, яка останніми роками регулярно тішить своїми перемогами, вже багато років головним тренером працює Дмитро Сосновський. Під його керівництвом українці здобули найбільше нагород на європейському чемпіонаті дворічної давнини, вдало виступили на минулорічній світовій першості. Нещодавно в Харкові пройшов дебютний турнір новоствореного Кубка Європи, і саме підопічні Сосновського здобули тут найбільше золотих нагород. Про рівень цих змагань та стан справ у наших лідерів ми розпитали у самого головного наставника українських боксерів–любителів.

Листопадовий голепад

Листопадовий голепад

Загалом 32 м’ячі у восьми поєдинках позавчора забили команди, що завершували четвертий тур у Лізі чемпіонів. Причому більше половини голiв припадає на учасників груп Е та F, адже кілька матчів тут завершились із розгромними рахунками. Водночас перемоги принесли путівки до наступного раунду цього змагання першим трьом командам: у «Баварії», «Челсі» та «Реалі» на деякий час можуть випустити із поля зору європейську арену та зосередитись на внутрішній першості.

Всі статті рубрики