Його звати Астон. «Астон Мартін»

Його звати Астон. «Астон Мартін»

Срібний автомобіль марки Aston Martin DB5 coupe, який «грав» у двох фільмах про суперагента Джеймса Бонда, обійшовся своєму новому власникові у 2,6 мільйона фунтів стерлінгів (це близько 4 мільйонів доларів). Як повідомляє агенція «Ассошіейтед пресс», саме за таку суму легендарну машину позавчора продали з аукціону в Лондоні. Авто досі перебуває в ідеальному стані і, як і належить «тачці» спецагента 007, обладнане сидінням— катапультою, автоматичною зброєю та автоматично змінними номерами. Корпус і вікна — куленепробивні. Перший виконавець ролі Джеймса Бонда Шон Коннері, який знімався у фільмах «бондіани» в 1960х роках, їздив цим автомобілем у фільмах «Голд­фінгер» (1964) та «Кульова блискавка» (1965).

Замість Джека — Мухаммед

Замість Джека — Мухаммед

Найпопулярніше ім’я у Британії вже давно не Джон, як ми звикли вважати. Принаймні для своїх новонароджених синів нинішні батьки обирають інші наймення. Скажімо, в Англії та Уельсі досі хлопчиків називали найчастіше Оліверами, Джеками та Гаррі. Але тепер ситуація змінилася. Як повідомляє газета «Дейлі мейл», за минулий рік там народилося найбільше... Мухаммедів.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Плач за ним, Аргентино

Плач за ним, Аргентино

Аргентина в жалобі. Тисячі людей прийшли до «Каси росади» («Рожевого будинку») — президентської резиденції в Буенос­Айресі, щоб вшанувати пам’ять Нестора Кіршнера. 60річний президент Аргентини в 2003—2007 роках і чоловік чинного глави держави Крістіни Елізабет Фернандес де Кіршнер помер у вівторок у лікарні в місцевості ЕльКалафате на півдні країни, де перебував із дружиною на відпочинку . «Це була несподівана смерть», — повідомив особистий лікар померлого президента Луїс Буономо. Хоча Кіршнер мав серйозні проблеми із серцем і останнім часом переніс дві операції на артеріях.

Всі статті рубрики