ЦИТАТИ ТИЖНЯ

29.10.2010

Ельбрус Тедеєв,
народний депутат від Партії регіонів
— про Президента Януковича:

— Для мене Віктор Федорович у прямому і переносному смислі — Бог і цар. Це — єдина надія України, яка може витягти нас із тієї економічної катастрофи і політичного хаосу, який стояв у нас весь цей час.

(«Главком») 

 

Юлія Тимошенко,
голова партії «Батьківщина»:
— про Януковича й вибори:

— Він — людина, патологічно не здатна до чесних виборів. За свою тривалу політичну кар’єру, яка почалася з його призначення «губернатором» Донеччини у 1997 році, він не провів жодної чесної кампанії. І послідовно сфальсифікував усі вибори, які траплялися на його життєвому шляху.

(«Українська правда»)

 

Віктор Янукович,
Президент України
— про боротьбу з казнокрадами:

— Бізнес на бюджеті ніхто в державі робити не буде. І кишені ті, які вони пошили до п’ят, ми їх «чикнемо», як люди кажуть. Так? Кишені.

(«Перший Національний»)

 

Остап Семерак,
народний депутат від БЮТ
— про геополітичний вибір нової влади:

— Декларації про те, що євроінтеграція є основним пріоритетом у зовнішній політиці України, — це фальш. Насправді українська влада так рветься в Європу, як мокре горить. Натомість очевидними для всіх є потуги влади втягнути Україну в північно–східну орбіту... Неозброєним оком видно, як ця влада мавпує російську державну модель — і президентсько–парламентську форму правління, і контрольовану демократію, і державний статус російської мови.

(прес–служба БЮТ)

 

Сергій Ратушняк,
мер Ужгорода
— про чорні технології конкурентів:

— До мене підійшли жінки віруючі і розказували про жахи — як викопували яму «погорєловці», туди ставили хрест із моїм ім’ям і молилися за упокій душі (Погорєлов — головний конкурент Ратушняка на виборах. — Ред.)... Я особисто знаю: Балога з Петьовкою вже десяток років цим займаються: оці чорні магії, ворожки, гадалки, заклинання. Щоб ви знали — цілий пул створено... Ці ж магії — вірьовки, голки, перчики, гроби, послання, хрести, моління, фотографії (розривання, підпалювання), закликання — цим займається Погорєлов уже десятки років. Це хворі на голову люди.

(інтернет–видання «Вся закарпатська правда»)