«Наші» кадри

29.10.2010
«Наші» кадри

Валентин Наливайченко. *(Фото з сайту razom.org.ua.)

«Наша Україна» як українська партія та патріотична сила оновилася і готова до дій. На цьому, перебуваючи в Житомирській області, наголосив голова політради «НУ» Валентин Наливайченко.

«Ми стоїмо на державницьких позиціях, ми захищаємо українську мову й українські цінності, ми виступаємо за сприяння малому бізнесу і підтримку соціальних програм», — заявив Наливайченко, запевнивши, що «спільну програму дій» виконуватимуть кандидати на місцях, зокрема й на Житомирщині.

У свою чергу колишній «губернатор» області Юрій Павленко висловив переконання, що кадровий потенціал партії здатен забезпечити Житомирщині сталий розвиток. Павленко закликав громадськість бути активною, адже, за його словами, саме активність виборців — це перший крок для недопущення фальсифікацій.

Валентин Наливайченко разом із дитячим лікарем–реаніматологом Любов’ю Слєповою передав пологовому відділенню Житомирської центральної міської лікарні №1 апарат штучної вентиляції легенів, придбаний на кошти, зібрані громадськими організаціями. Голова політради «НУ» наголосив, що партія має чітке бачення і цільову програму підтримки материнства й дитинства у нашій державі. «Ми переконані, що потрібно в рази збільшити оплату праці медичних працівників, слід обов’язково включити відпустку по догляду за дитиною до загального трудового стажу, а також забезпечувати лікарні обладнанням і розміщувати замовлення на таке медичне обладнання у вітчизняних підприємствах. Щоб таким чином підтримувати і надходження до бюджету, й розвиток медицини на належному європейському рівні», — зазначив Наливайченко.

Микола КВАСНИЙ