Яка політика? Просто хуліганство

27.10.2010

Минулих вихідних біля свого будинку побили одного з наймолодших кандидатів у депутати Луцької міськради від ВО «Свобода» Андрія Калахана. Хлопця майже опівночі перестріли двоє чолов’яг і добряче відлупцювали. А вже в понеділок на оперативній нараді в облдержадміністрації очільник області публічно доручив головному міліціонеру регіону взяти цей інцидент під особистий контроль, бо побитий 22–річний кандидат є журналістом одного з популярних інтернет–видань. Мовляв, виборчий процес і побиття журналіста «навіває певні роздуми».

Та луцькі міліціянти запевнили, що побиття журналіста ніяким чином не має відношення до виборів. Невідомі напали на Андрія Калахана iз суто хуліганських мотивів. Щоправда, не повідомили при цьому, на якій підставі вони зробили таке припущення. Адже хуліганів поки що не затримано. Матеріали цієї справи зараз на перевірці...

До речі, в нинішніх виборчих перегонах волинські медійники виявили нечувану активність. Більше десяти журналістів (зокрема, три редактори газет) балотуються до Луцької міської та Волинської обласної рад.