Маша й Саша заварили кашу

Маша й Саша заварили кашу

Одна з найкрасивіших та найуспішніших жінок у спорті незабаром утратить статус завидної нареченої. Російська тенісистка Марія Шарапова заручилася зі своїм бойфрендом, 26–річним гравцем баскетбольного клубу «Лос–Анджелес лейкерс» Сашею Вуячичем. Про це журналістам повідомив сам словенець, запевнивши, що вони з Машею дуже щасливі. Та й за зростом одне одному підходять, бо раніше 188–сантиметровій тенісистці складно було знайти відповідну пару. Вуячич, який переріс позначку 2 метри, розповів, що запропонував 23–річній тенісній зірці стати його дружиною на річницю їхнього знайомства.

Пух і пуп

Пух і пуп

Пупковий пух — вельми цікава штука. Ти його звідти постійно витягуєш — а він з’являється знову. Скільки разів кожен із нас позбувався цих «катишків» у пупі, особливо після носіння флісового одягу! А мешканець австралійського міста Перт Грем Баркер не викидав, а... зібрав найбільшу у світі колекцію пуху із пупа.

ПРИКОЛИ

ПРИКОЛИ

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Батькам на замітку. Ваша дитина остаточно подорослішала, якщо на запитання про подарунок на день народження відповідає: «Краще грошима».

Всі статті рубрики