«Наші» зроблять Севастополь знову нашим

19.10.2010

Партія Віктора Ющенка обіцяє денонсувати всі недержавницькі рішення, як тільки патріотичні сили повернуться до влади. Про це на зустрічі з мешканцями Івано–Франківська заявив колишній міністр закордонних справ, а нині — заступник голови політради «Нашої України» Володимир Огризко. «Ми скасуємо всі антиконституційні і антиукраїнські закони і постанови нинішньої влади. Скасуємо все те, що відбирає наш суверенітет і незалежність. Зокрема, так звані харківські угоди», — зазначив Огризко.

Екс–голова зовнішньополітичного відомства запевнив, що законодавство передбачає можливість для скасування ратифікованих актів. «Угоди можна підписати, але якщо вони не вигідні для держави, то є механізми, аби їх денонсувати», — цитує Огризка УНІАН. Серед документів, які варто скасувати, «нашоукраїнець» назвав закон про засади внутрішньої та зовнішньої політики. «Через цей закон нині Україна стала повністю беззахисною», — пояснив Огризко.

Пан Володимир також повідомив, що «Наша Україна» почала переговори про об’єднання в одну партію із іншими державницькими силами. Огризко наголосив, що це «непроста справа, коли гетьманчуки не хочуть не то що булаву, а навіть булавку віддати». Водночас новобранець «НУ» визнав, що «Наша Україна» на сьогодні, «на жаль, не є лідируючою партією» — через «помилки», які були зроблені у попередні роки.