Горіли ятки, палали

Горіли ятки, палали

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Пізнього вечора, у четвер, на території ринку роздрібної торгівлі «Зоряний», що в Борисполі, виникла пожежа. Полум’я швидко охопило площу близько 3 300 квадратних метрів. Пожежний підрозділ, що прибув на місце події за десять хвилин, певний час не міг дати відсіч вогняній стихії — у полум’ї перебувало два з половиною ряди торговельних точок. На підмогу приїхало ще одинадцять підрозділів МНС — iз Бориспільського і Броварського районів.

Чим «годуємо» авто?

Чим «годуємо» авто?

Учора автомобілісти закликали Кабінет Міністрів не піддаватися на тиск нафтопереробників і з 1 січня 2011 року запровадити в Україні єдині національні стандарти виробництва бензину та дизельного пального. Низку вимог протестувальники виклали в Маніфесті автомобілістів України. Також свій протест сотні автомобілістів висловили під час Всеукраїнського автопробігу «Проти неякісного пального», який учора завершився в столиці.

Після скальпеля — наручники

Після скальпеля — наручники

Слідчі МВС затримали у Києві трьох «чорних» трансплантологів i помістили до ізолятора тимчасового утримання. Як повідомили «УМ» у Департаменті зв’язків iз громадськістю МВС, двом лікарям однієї з провідних медичних установ столиці та їхньому колишньому колезі висунуто обвинувачення у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 149 КК (торгівля або інша незаконна угода щодо людини). Учора суд мав призначити запобіжний захід затриманим: слідство наполягало на їхньому арешті, а адвокати — на підписці про невиїзд.

«Могилу» час підлатати

«Могилу» час підлатати

Думати про те, що подарувати «Могилянці», не треба. В університеті вже самі оголосили бажаний подарунок: 87 мільйонів гривень. Саме стільки потрібно на те, аби відреставрувати всі 11 історичних корпусів, що входять до славетного вишу. Презентуючи проект збору коштів під назвою «Реставрація», почесний президент НауКМА В’ячеслав Брюховецький зазначив: «Було зроблено багато для того, аби відновити духовне єство академії, і нині прийшла пора відновити й середовище, в якому б це єство існувало.

По–нашому.ua

По–нашому.ua

З 19 жовтня в Україні почнуть вводити кириличні домени у зонах com.ua та kiev.ua. Тобто назва інтернет–сторінки може бути кириличною, а розширення–«кінцівка» залишається латинкою. У ТОВ «Хостмайстер», яке адмініструє домен .UA, вважають, що введення кириличних назв у адреси не лише зручне, а й дозволить розширити кількість самих адрес, а також надасть нові можливості для просування своїх товарів та послуг, повідомляє УНІАН.

«Слава Україні!» — «Стояти, с..и!»

«Слава Україні!» — «Стояти, с..и!»

Якщо Марш УПА у виконанні ВО «Свобода» в Одесі пройшов майже без ексцесів, то марш організації «Автономний спротив» завершився сутичкою з міліцією та масовим затриманням. Причина проста — «помаршували» не туди. Активісти рушили до одеського СІЗО, де утримується російський політичний емігрант і український патріотичний активіст Олексій Макаров, якого затримали і судять нібито за напад на українофобську одеську телекомпанію «АТВ», пов’язану з чорносотенною партією «Родіна». Біля СІЗО відбувся пікет. Як повідомили в самому «Автономному спротиві», відразу по закінченню маршу відбувся «напад працівників МВС із застосуванням вогнепальної зброї. Без усіляких попереджень вони почали стріляти в бік активістів, пустили в хід кийки і наручники». Як заявляють самі активісти, міліціонери кричали їм: «Стояти, с..и!».

Серце заступниці

Серце заступниці

У заступниці глави адміністрації Президента Ганни Герман стався серцевий напад. Пані Герман стало зле у ніч iз 13 на 14 жовтня. Про це «Українській правді» повідомив її чоловік Сергій Герман. «Я не можу сказати, чи це інфаркт. Серце її схопило, я викликав «швидку», яка відвезла її у «Феофанію» (клініку Державного управління справами «Феофанія». — Ред.). Принаймнi все обійшлося, зняли їй біль. Зараз усе нормально», — розповів чоловік чиновниці.

Пасажири кричали водієві: «Поїзд! Зупинися!»

Пасажири кричали водієві: «Поїзд! Зупинися!»

У ніч iз четверга на п’ятницю померла ще одна жертва найстрашнішої транспортної катастрофи за історію незалежної України — аварії на залізничному перегоні Марганець—Нікополь. Лікарі так і не змогли врятувати життя вже 45–й жертві. Решту загиблих уже поховали. Навіть із загиблим водієм мікроавтобуса Миколою Гречком, якого люди вважають головним винуватцем трагедії, прийшло попрощатися чимало родичів тих, кого він так і не довіз минулого вівторка з Городища до Марганця.

Всі статті рубрики