«Шумахер» у спідниці

15.10.2010

Справжні гонки на вантажівці влаштувала жителька черкаського райцентру Лисянка. Як повідомив «УМ» Володимир Ліщенко, керівник прес–служби Черкаської обласної ДАІ, тільки завдяки професіоналізму інспекторів ця історія закінчилася без трагічних наслідків. А взагалі, зазначає пан Володимир, він не пригадує такого, аби жінки Черкащини «літали» на КамАЗах.

А почалося все приблизно о 17 годині. Чоловік цієї жіночки, який працює водієм КамАЗу в сільськогосподарському підприємстві, приїхав додому повечеряти. Доки він махав ложкою, його дружина сіла на вантажівку й дала газу. А оскільки вона була під градусом, то «виписувала» на дорозі справжні зигзаги.

У центрі міста «шумахера» в спідниці помітили тамтешні даішники. Вони спробували зупинити невгамовну пані. Але дама за кермом вантажівки їхню вимогу зупинитися проігнорувала. Вона «низько летіла» в напрямку виїзду з міста і дорогою ледь не врізалася в автобус, який був припаркований на узбіччі. Бусик відбувся тільки відбитим боковим дзеркалом...

Уже за Лисянкою жіночка раптом розвернула КамАЗ і поїхала назад, у місто. Аби її зупинити, працівники ДАІ перекрили шлях вантажівкою. Та вперта любителька нетверезої їзди спрямувала КамАЗ в об’їзд через рівчак. Там вона в’їхала в складені дерев’яні колоди.

У райвідділі міліції жінка пояснювала, що їхала до родичів у приміське село. Тепер же за цю поїздку їй доведеться відповідати.