Секс і міста

Секс і міста

Цими днями одразу два міста на різних континентах стали центрами паломництва для «сексуально стурбованих» людей. Учора в австралійському Сіднеї відкрилася знаменита виставка «Секспо», на якій представлять свою продукцію понад сто компаній — не лише виробників товарів для секс–шопів, а й солідних комунікаційних фірм та будинків мод. «Господинями» виставки цього року стали порномодель Брукі Еверс, переможниця минулорічного конкурсу стриптизерок Джевелл та голлівудська секс–бомба Мішель Макгі, яка розлучила кінозірку Сандру Буллок із її чоловіком Джессі Джеймсом.

Алло, це Акрополь? — Ні, це міністерство культури!

Алло, це Акрополь? — Ні, це міністерство культури!

Майже два дні туристи, які приїхали до Греції, щоб побачити найвідомішу історичну пам’ятку Афін — античний Акрополь, — не могли туди потрапити. Музейний комплекс заблокували... працівники міністерства культури та туризму Греції. Зачинившись усередині музейного комплексу, близько 300 страйкарів вимагали від уряду переукласти з ними контракти й виплатити заборгованість із заробітної плати. Раніше уряд, з огляду на скрутну фінансову ситуацію, в якій опинилася країна, розпорядився не надавати роботу новим працівникам у громадському секторі, включно із закладами культури, та не подовжувати трудові договори тим, хто вже працює. Контракти тих «мінкультівців», які окупували Акрополь, спливають наприкінці жовтня. А заборгованість із зарплати окремим працівникам культурної галузі сягає двох років.

Порятунок «другого серця»

Порятунок «другого серця»

Британські вчені впритул наблизилися до того, щоб діагностувати рак простати ще на ранніх стадіях за звичайним аналізом сечі. Як повідомляє Бі–Бі–Сі, група науковців із Центру досліджень раку при Кембріджському дослідницькому інституті відкрила протеїн під назвою MSMB, який наявний у сечі лише в тому випадку, якщо в організмі чоловіка відбуваються генетичні зміни, що призводять до раку простати.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

«Надія», яка не померла

«Надія», яка не померла

Унікальна операція «Надія» завершилася успішно: всіх 33 шахтарів, які провели під землею від 69 до 70 діб, витягли на поверхню. Останнім якщо не рахувати рятувальника, якого спустили в шахту для координування операції, підняли Луїса Урсуа — бригадира злощасної зміни, під час якої 5 серпня сталася аварія, що відрізала гірників від зовнішнього світу. Щасливий «капітан», який залишався на своєму «судні» до кінця, вважає, що «чилійське чудо» стало можливим завдяки витримці та мужності його колег упродовж перших 17 днів перебування під землею, коли зовнішній світ не знав, чи живі вони взагалі.

Всі статті рубрики