НОВИНИ ПЛЮС

15.10.2010

Атака «клонів»

Партія «Батьківщина» бойкотуватиме вибори до Львівської міської та обласної рад. «Тимошенківці» пішли на такий крок через те, що ТВК в обох випадках зареєструвала списки «клону» БЮТ, сформовані та підписані членом провладної коаліції Іваном Деньковичем.

* * *

Юлія Тимошенко закликала сорат­ників припинити голодування під ЦВК. «Життя і здоров’я значно важливіші реакції людей, у яких немає ні політичної культури, ні совісті», — заявила лідерка БЮТ. Активісти погодились припинити голодування, але продовжать протести проти того, що ТВК зареєструвала на Київщині список «клону» БЮТ.

Контакти

Учора Вiктор Янукович у Литві зустрівся з президентом, головою сейму та прем’єр–міністром країни. Із главою держави Далею Грібаускайте Янукович обговорив проблеми євроінтеграції та економічної співпраці. «Литва і надалі готова надавати Україні допомогу в наближенні до Європи», — запевнила Грібаускайте. Сторони підписали дорожню карту розвитку стратегічного партнерства між Україною та Литовською Республікою на 2011–2012 роки.