Ангели–охоронці в погонах

Ангели–охоронці в погонах

У якусь мить могло статися непоправне. На пероні невеликої залізничної станції «Видинів», що неподалік райцентру Снятин, неадекватно поводилася юна пасажирка, вочевидь готуючись стрибнути під потяг, який мав невдовзі прибути. Небайдужі свідки зателефонували в райвідділ міліції і туди негайно виїхала слідчо–оперативна група. Аби не привертати до себе увагу, правоохоронці прибули в цивільному одязі. На тактовну спробу поговорити дівчина, яка перебувала на межі нервового зриву, відреагувала з неприхованою агресією. Як невдовзі з’ясувалося, причиною такої поведінки уродженки Чернівецької області став глибокий відчай, викликаний непорозумінням із близькими людьми та намір учинити суїцид.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

«Інакше Янукович буде мером!»

«Інакше Янукович буде мером!»

Уже кілька тижнів мешканці Приірпіння, що під Києвом, передають iз вуст в уста дивні чутки: мовляв, мером міста Буча бажає стати син Президента — Віктор Янукович–молодший. Нібито саме через це в чинного голови Бучанської міськради Анатолія Федорука мало шансів на переобрання. Але якщо бучанці не бажають, щоб тут правив хлопець iз Донецька, варто голосувати за нинішню владу міста. Відзначу, що, коли до редакції «УМ» уперше зателефонували читачі з Бучі й повідомили цю «сенсацію», автор не повірив та сприйняв усе це за недотепний жарт. Утiм байки про Януковича–мера активно обговорювали пасажири приміських електричок та «маршруток», а згодом навіть депутати Ірпінської міськради!

На «зоні» перевиконали план

На «зоні» перевиконали план

На підприємствах виправних установ Харківської області за дев’ять місяців поточного року виготовлено товарної продукції на 55,2 млн. грн., що складає понад 152,5% рівня минулого року, повідомляє УНІАН. За словами помічника начальника управління Держ­департаменту з питань виконання покарань Юрія Чумака, в цьому році на 1200 осіб (на 54%) збільшилася й кількість засуджених, які в цьому році побажали працювати на оплачуваних роботах. Адже нині за ґратами можна непогано заробити, було б бажання.

Всі статті рубрики