«Хаус» приводить до «Безсмертя»

«Хаус» приводить до «Безсмертя»

Чарівна зірка серіалу «Доктор Хаус» Олівія Уайльд молодша за 30–річного співака й актора Джастіна Тімберлейка на чотири роки. Але в кіно Олівія зіграє його... матір. Це при тому, що всі герої нового фільму Ендрю Ніккола I’M.Mortal (що в перекладі з англійської означає «Я. Смертний», але якщо прочитати всі літери разом, ігноруючи апостроф і крапку, вийде «Безсмертний») не повинні бути старшими за 25 років. Адже події розгортаються в майбутньому, де головною цінністю став час. Генетично люди запрограмовані на смерть у 25–річному віці, але, виклавши чималу суму, можна купити вічну молодість. Саме так пощастило матері Тімберлейкового героя. А сам він особливою везучістю похвалитися не може — після хибного звинувачення в убивстві йому доводиться тікати, та ще й прихопивши багату заручницю (її роль виконає Аманда Сейфрід).

ПРИКОЛИ

ПРИКОЛИ

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

— Коли я на роздовбаному УАЗику на риболовлю приїжджаю — навколо тиша, кльов відмінний. А як на новенькому «Мерседесі GL» — так звідкілясь одразу баби з’являються, купатися поруч починають...

— Вони теж рибалять.

Гав? Цвірінь!

Гав? Цвірінь!

У соціальній мережі «Твіттер» уже не раз з’являлися блоги свійських тварин, птахів і навіть плюшевих іграшок. Але всі ці сторінки від імені своїх улюбленців вели люди. Та незабаром задоволення завести власний блог в інтернеті стане по–справжньому доступним і для собак. Компанія «Маттел» оголосила про початок масового виробництва пристрою Puppy Tweets («Щенячі твіти», або «Щеняче цвірінчання»).

Всі статті рубрики