ПРИКОЛИ

ПРИКОЛИ

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Прес–секретар уряду Росії відповідає на питання іноземних журналістів:

— Чи не здається вам, що у влади починаються проблеми? Адже їй, згідно з оцінкою незалежних соціологів, довіряють лише 10% росіян.

— Ви помиляєтеся. Проблеми в цьому випадку починаються не у влади, а в 90% росіян і незалежних соціологів.

Періс на волі

Періс на волі

Періс Хілтон, яка мала всі шанси знову опинитися за ґратами, цього разу вдалося уникнути покарання. Нагадаємо, наприкінці серпня поліція Лас–Вегаса виявила в машині епатажної мільйонерки пакетик із наркотиками. Періс спершу «морозилася» й запевняла, що знати не знає, звідки в її сумочці взялася «ця жуйка». На період розслідування спадкоємиці готельної імперії Хілтон заборонили виїздити з країни, тому, попри обіцянки організаторів, Періс не змогла приїхати до Києва судити конкурс «Міс Україна».

Як курка лапою

Як курка лапою

Якщо у вас бракує грошей, але є домашні тварини, маєте непогану можливість підзаробити. Вручіть своїм чотирилапим або дзьобатим баночку з фарбою та аркуш паперу і простежте за тим, аби різнокольорові сліди залишилися не лише на килимі, стінах чи шторах, а й на «полотні». Далі залишилися дрібниці: зареєструватися на інтернет–аукціоні eBay, виставити на продаж творчість свого домашнього улюбленця і чекати, поки захоплені покупці накрутять за «шедевр» якомога більшу ціну. Звучить, звісно, маразматично, але ж купують усілякі божевільні «картини», написані мавпами, слонами тощо. А тепер до когорти таких «художників» долучилася ще й звичайна курка.

Всі статті рубрики