Періс на волі

22.09.2010
Періс на волі

Періс Хілтон, яка мала всі шанси знову опинитися за ґратами, цього разу вдалося уникнути покарання. Нагадаємо, наприкінці серпня поліція Лас–Вегаса виявила в машині епатажної мільйонерки пакетик із наркотиками. Періс спершу «морозилася» й запевняла, що знати не знає, звідки в її сумочці взялася «ця жуйка». На період розслідування спадкоємиці готельної імперії Хілтон заборонили виїздити з країни, тому, попри обіцянки організаторів, Періс не змогла приїхати до Києва судити конкурс «Міс Україна».

За законами штату Невада, світській левиці загрожувало чотири місяці ув’язнення або штраф у розмірі 5 тисяч доларів. Нагадаємо, три роки тому Хілтон уже відсиділа три місяці за керування автомобілем у нетверезому стані. І, судячи з усього, в тюрмі їй не сподобалося. Бо збагнувши, що має всі шанси потрапити туди знову, Періс таки зізналася: і сумочка, і виявлені в ній 0,8 грама кокаїну — її власність.

За таку чесність міс Хілтон відбулася 200 годинами суспільно корисних робіт, штрафом у розмірі 2 тисячі доларів і роком покарання умовно. Це означає, що якщо впродовж 12 місяців Періс знову упіймається на правопорушенні, то загримить до в’язниці по–справжньому. За словами її адвокатів, мільйонерка «добре усвідомлює всю серйозність ситуації, цінує наданий їй шанс і буде триматися якнайдалі від неприємностей».

Окрім того, дівчині належить пройти програму реабілітації для наркозалежних. Як повідомляє американська преса, такий відносно легкий вирок став можливим завдяки домовленості між захисниками світської левиці та прокуратурою.