Одна зірка другу зірку поцілувала в бампер

Одна зірка другу зірку поцілувала в бампер

Недарма кажуть, що в Лос–Анджелесі куди не плюнь — влучиш у зірку. Позавчора на вулиці каліфорнійського Міста Янголів в автомобільну аварію потрапили відразу дві знамениті кіноакторки — Дженніфер Гарнер і Рене Зеллвегер. Але найсмішніше, що вони потрапили в одну й ту саму аварію на двох різних авто!

ПРИКОЛИ

ПРИКОЛИ

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

— А ось у цій аптеці продається тест на вагітність усього за гривню!

— Ромашка, чи що?

У всіх ти, панно, нарядах гарна

У всіх ти, панно, нарядах гарна

Коли свого часу Бред Пітт проміняв Дженніфер Аністон на Анджеліну Джолі, прихильники Енджі не скупилися на коментарі на кшталт «кинув сіру мишу заради яскравої красуні». Відтоді минуло п’ять років, і за цей час Джен так часто фігурувала в численних рейтингах найкрасивіших та найсексуальніших жінок світу, що, здається, довела навіть недоброзичливцям: ніяка вона не «сіра». А на шість років молодша Джолі, між іншим, до таких рейтингів потрапляє все рідше. Скажімо в переліку зірок, наділених найсексуальнішими тілами «для пляжу», нинішньої подруги Пітта немає взагалі. Зате 41–річна Аністон цей список очолює, випередивши значно молодших знаменитостей на кшталт Джессіки Біл чи світської левиці Америки Кім Кардаш’ян.

Полежіть, подумайте...

Полежіть, подумайте...

У Південній Кореї з’явилася фірма під назвою «Гробова академія», яка пропонує всім охочим... поховати себе живцем. Ну не зовсім і не на завжди, а на 10 хвилин. Навіщо? З профілактичною метою.

Всі статті рубрики