У всіх ти, панно, нарядах гарна

18.09.2010
У всіх ти, панно, нарядах гарна

Коли свого часу Бред Пітт проміняв Дженніфер Аністон на Анджеліну Джолі, прихильники Енджі не скупилися на коментарі на кшталт «кинув сіру мишу заради яскравої красуні». Відтоді минуло п’ять років, і за цей час Джен так часто фігурувала в численних рейтингах найкрасивіших та найсексуальніших жінок світу, що, здається, довела навіть недоброзичливцям: ніяка вона не «сіра». А на шість років молодша Джолі, між іншим, до таких рейтингів потрапляє все рідше. Скажімо в переліку зірок, наділених найсексуальнішими тілами «для пляжу», нинішньої подруги Пітта немає взагалі. Зате 41–річна Аністон цей список очолює, випередивши значно молодших знаменитостей на кшталт Джессіки Біл чи світської левиці Америки Кім Кардаш’ян.

Але справжня жінка прекрасна не лише без одягу, а й у ньому. Що й довела Дженніфер, потрапивши у перелік десяти найкраще одягнених зірок, оприлюдненому в найсвіжішому номері журналу «Піпл». У рейтингу, який укладачі розбили на категорії, згідно з різними стилями, Джен відведено чи не найпочеснішу позицію — «Американська класика».

Окрім того, стилісти видання відзначили співачок Ріанну (категорія «Смілива діва») та Гвен Стефані («Рок–мама»), актрис Джессіку Альбу («Майстер міксувати стилі»), Зое Салдану («Королева червоної доріжки»), Діану Крюгер («Нонконформістка») та наречену принца Британії Уїльяма Кейт Мідлтон («Принцеса в очікуванні»).