Роги й копита — під контроль

Роги й копита — під контроль

Останнім часом у пресі Київський зоопарк поставав таким собі «Освенцiмом для тварин». Одне за одним з’являлися повідомлення про смерть чергових його вихованців. На початку місяця померло три пінгвіни, до того ще був шимпанзе Джонні, а раніше — ведмеді, гаял, слон...

При кожному повідомленні адміністрація лише розводила руками або намагалася звинуватити у смерті тварин невідомих отруювачів. Нині про отруєння звірів уже ніхто не розповідає. Фахівці сходяться: тварини вмерли власною смертю. Але чому?

Кадилом, кийком і сльозогінним газом

Кадилом, кийком і сльозогінним газом

Минулої неділі ВО «Свобода» ініціювало збори противників будівництва храму в парку «Юність». Цього разу з вимогою надання документів на будівництво зібралося близько 50 мешканців Борщагівки. Однак, крім уже звичної відповіді, що «зараз документів показати не можемо», проти людей і «свободівців» молодики застосували силу і сльозогінний газ. «Я була в парку ще до 16–ї години, до початку акції, — розповідає мешканка Борщагівки Тетяна. — О другій годині прибув священик і з десяток «прихожан» (щоразу на це інші люди), відправив службу під будівельним парканом і о третій годині вже пішов. А за чверть до шістнадцятої прийшло шість молодиків, перевдяглися в камуфляж і стали по периметру будівництва».

Всі статті рубрики