36 в одній сорочці

36 в одній сорочці

«Народився у сорочці» — так тепер можуть сказати про себе 36 пасажирів рейсу, який летів з острова Маргарита у місто Пуерто Ордас (Венесуела). Їм пощастило вижити в авіакатастрофі: не долетівши до пункту призначення 10 кілометрів, двомоторний турбогвинтовий літак марки ATR–42 французького виробництва впав і загорівся.

Саркозі «слухає» пресу?

Саркозі «слухає» пресу?

Провідна французька газета «Ле Монд» подала в суд на адміністрацію Ніколя Саркозі. Видання звинувачує президента у переслідуванні анонімних інформаторів газети, яким у Франції законодавчо гарантовано анонімність та захист від поліцейських розслідувань. «Для того щоб знайти джерело інформації одного з наших репортерів, було використано сили контррозвідки», — написала у матеріалі, який вийшов на першій сторінці понеділкового випуску «Ле Монд», редактор відділу новин Сільвія Кауфман.

Довга дорога до миру

Довга дорога до миру

Курортний Шарм–ель–Шейх заполонили служби безпеки, правоохоронці й солдати з автоматами Калашникова. Єгипетському райцентру до такого не звикати: розташований на Синайському півострові біля кордону з Ізраїлем, Шарм звик приймати у себе конференції щодо примирення на Близькому Сході. Недаремно навіть центральний проспект міста називається Дорогою миру.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики