Вибухова затока

Вибухова затока

У Мексиканській затоці знову вибухнула нафтовидобувна платформа. Проте цього разу, на відміну від сумнозвісної аварії на платформі «Глибоководний горизонт» компанії «Брітіш петролеум», обійшлося без екологічної катастрофи.

Розійшлися, щоб зустрітися

Розійшлися, щоб зустрітися

Головним підсумком першого раунду палестино–ізраїльських переговорів на найвищому рівні, що відбувся у Вашингтоні, стала домовленість про нову зустріч. По завершенні переговорів делегацій Ізраїлю на чолі з прем’єр–міністром Беньяміном Нетаньяху та Палестинської Автономії під керівництвом Махмуда Аббаса спеціальний посланець США на Близькому Сході Джордж Мітчелл повідомив, що два лідери домовилися продовжити розмову 14 та 15 вересня. І знову, як і під час нинішніх переговорів, за участі посередників — самого Мітчелла та держсекретаря США Хілларі Клінтон. Сторони також повідомили, що відбудеться серія прямих зустрічей, метою яких є досягнення рамкового мирного порозуміння між Ізраїлем та ПА впродовж найближчого року.

Робота не вовк, вилетить — не спіймаєш

Робота не вовк, вилетить — не спіймаєш

Стільки безробітних, як тепер, у світі не було ще ніколи. Як свідчать дані спільної доповіді Міжнародного валютного фонду та Міжнародної організації праці (МОП), кількість людей, що не мають роботи, сягнула історичного максимуму.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Росія у вогні–2

Росія у вогні–2

Попри те, що на зміну гарячому літу прийшла осінь, Росія знову потерпає від лісових пожеж. Ліси палають у Волгоградській, Саратовській та Самарській областях, пожежонебезпечна ситуація склалася також в Астраханській області, Татарстані, Башкирії та Калмикії. За повідомленням агенції «Інтерфакс», учора станом на 9–ту ранку в шести районах Волгоградської області згоріли 502 будівлі, включно з 380 житловими будинками, загинуло п’ять людей. У Самарській області, де вогонь охопив 200 гектарів лісу поблизу міста Тольятті, запроваджено надзвичайний стан.

Всі статті рубрики