Не заберете джип на штрафмайданчик!

Не заберете джип на штрафмайданчик!

Позавчора близько 17.30 співробітники ДАІ зупинили на столичному Печерську джип, водій якого нібито не увімкнув знак «поворот» під час маневрування. Як повідомили «УМ» у Департаменті зв’язків iз громадськістю МВС, водій не мав при собі документів, які б підтверджували законність керування цим позашляховиком. Бо термін дії довіреності на управління авто, яку він показав, закінчився ще 30 березня 2010 року. Інспектори ДАІ вже збиралися направити авто на штрафний майданчик, але пасажир джипа назвався охоронцем екс–керманича МВС Луценка.

«Прослушка» чи «контра»?

«Прослушка» чи «контра»?

Оператор мобільного зв’язку стандарту CDMA ТОВ «Інтертелеком» (який за кількістю абонентів посідає сьоме місце в Україні) заявляє про вимогу з боку СБУ встановити автоматичну систему зняття інформації на канали зв’язку. «Те, що хочуть наші силові структури, виходить далеко за межі закону. Тому ми зайняли принципову позицію і сказали, що ми не проти виконати вимоги, але лише в рамках чинного законодавства, — заявив одеському телеканалу «АТВ» після обшуку головного офісу оператора гендиректор «Інтертелекому» Борис Акулов. — Адже зняття інформації з каналів зв’язку можна проводити лише за санкцією суду. А конкретно: голови й заступника голови Апеляційного суду Одеської області».

Болюча «полуничка»

Болюча «полуничка»

Гучне самогубство зацікавлені в нерозголошенні його справжніх обставин особи називають «трагічною випадковістю». Однак правоохоронці не могли не звернути увагу на особливості інтер’єру помешкання, з якого самогубця зробила свій останній крок у вічність: воно було буквально нашпиговане відеоапаратурою та комп’ютерною технікою. Тож днями начальник відділу боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, Ігор Мостовий розповів подробиці згаданої трагедії. Як з’ясувалося, квартира належала 35–річному чоловіку, який раніше перебував у розшуку за «постачання» в Росію своїх землячок для сексуальної експлуатації. Однак згодом «заліг на дно» в сусідній державі, а повернувшись в Україну, взявся за старе.

Інвестуй в «Універсал тур»!

Інвестуй в «Універсал тур»!

Скільки нашим людям не кажи, що дармового сиру навіть у мишоловці тепер не буває, — не вірять. І наступають на ті самі граблі. У таку «мишоловку» потрапили більше двох десятків мешканців Умані, віддавши свої кревні шахраям. А ті обіцяли їм кожного місяця виплачувати по 35—45% за користування їхніми гривнями.

Всі статті рубрики