«Золота» підземка

«Золота» підземка

Уже до кінця цього року в столиці може зрости ціна за проїзд у метро. Комунальне підприємство «Київський метрополітен» вимагає від Київської міської адміністрації затвердити нову ціну жетона — дві гривні. Мовляв, для цього і судове рішення є, та й гривня сімдесят за одну поїздку — сума, що не покриває витрат метрополітену.

Планета трусів

Планета трусів

У Києві з’явилася ще одна незвичайна скульптура. Цього разу на вулицях міста увічнили... жіночу білизну. Близько 300 кілограмів заліза у вигляді земної кулі діаметром у 2 метри тепер прикрашають сквер на вулиці Городецького, навпроти кінотеатру «Україна». Континенти в цій кулі зроблені з жіночих трусів та бюстгальтерів.

Кращий бос для «ровериста»

Кращий бос для «ровериста»

Столичні велосипедисти неодноразово вимагали від київської влади належних умов для пересування містом на двоколісному «другові». Тепер же шанувальники роверів оголосили акцію — шукають компанії, в яких створено найкращі умови для працівників­велосипедистів. «Ми не сподіваємося знайти у столиці організацію, де для працівника­велосипедиста буде душ, стоянка і відеонагляд. Україна поки що не Швейцарія, — говорить організаторка конкурсу «Велопрацедавець2010» Ірина Бондаренко. — Але компанія, що має найкращі зручності для працівників­велосипедистів, може стати переможцем, а її керівник отримає звання кращого боса для велосипедиста».

Всі статті рубрики