З піснею і на Кувейт

З піснею і на Кувейт

Керівництво Пентагону повідомило, що в ніч із середи на четвер Ірак залишила остання бойова бригада США. Четверта бригада «Страйкер» другої піхотної дивізії США у складі чотирьох тисяч військовослужбовців відбула до Кувейту. Таким чином вчора завершилася активна частина операції «Шок і тремтіння», яка була започаткована президентом Джорджем Бушем сім із половиною років тому і призвела до падіння режиму Саддама Хусейна, зазначає Бі–Бі–Сі. Представник Держдепартаменту США Філіпп Кроулі наголосив, що виведення бойових частин — це історичний момент, але він не означає, що місія США в Іраку закінчена.

300 євро на дорогу

300 євро на дорогу

Учора французька влада розпочала депортувати з країни циган із Румунії та Болгарії, які прибули до Франції та самовільно розбили табори по всій країні, повідомляє Бі–Бі–Сі. У четвер до Румунії відбули перші 79 ромів, які погодилися добровільно залишити Францію в обмін на грошову виплату 300 євро на особу. Очікують, що до кінця серпня країну залишать ще приблизно 700 мешканців циганських самоселів. Поліція вже знесла 50 таборів, а їхніх мешканців переселила до тимчасових притулків. Упродовж наступних місяців офіційний Париж планує ліквідувати ще 300 із 600 існуючих незаконних поселень.

Ой, а що так «воняє»?

Ой, а що так «воняє»?

Байдужість російської влади до пожеж останніх тижнів знайшла ще одне підтвердження. Смітник площею 15 гектарів поблизу села Сабурово Щолкiвського району Московської області тлів уже кілька днів, повідомляє РІА «Новості» з посиланням на місцевих мешканців. Але пожежники заворушилися лише після того, як позавчора о 20.10 за місцевим часом надійшло повідомлення, що вогонь iз великого смітника побутових відходів перекинувся на ліс, який розташовується за кілометр від звалища.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики