Присядемо на арт

Присядемо на арт

Близько 20 розмальованих лавок минулими вихідними встановили на розі вулиць Прорізної та Пушкінської. Так завершилася акція «Посміхнися новому дню», котру проводив Центр субкультурних ініціатив «Урбан Х» та фонд «Відродження».

Замість автобусів — офіси

Замість автобусів — офіси

Реконструкція Московського мосту, завершення якої так чекають кияни, виявляється, принесе чимало сюрпризів мешканцям столиці. Один із них — переселення автовокзалу на Кільцеву дорогу. В управлінні столичного містобудування кажуть, що планують старий автовокзал знести, а на Московській площі відкрити торговельно–офісний центр.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Освіжитися ціною здоров’я

Освіжитися ціною здоров’я

Цьогорічна спека створила сприятливі умови для поширення хвороб, збудниками яких є бактерії та мікроорганізми. Через це водойми стають справжньою пасткою для відпочивальників. Про це на прес–конференції повідомив Юрій Плігін, старший науковий співробітник відділу екології водоймищ Інституту гідробіології НАН України. «Рiч у тiм, що цього літа температура води досягла рекордних температур (29—30 градусів). А оскільки течія в Дніпрі сповільнилася, утворюються так звані «зони застою» — верхні шари, що добре прогріваються. Вітру немає, тому нижні шари з верхнім не змішуються, і на поверхні води розмножуються організми. А це можуть бути і збудники корости, холери», — розповідає науковий співробітник. До того ж, за словами пана Плігіна, ситуацію ускладнює ще й те, що через спеку загинуло багато молюсків, які фільтрували воду.

Всі статті рубрики