Автомобілі «під шофе»

Автомобілі «під шофе»

Віскі є таким же незаперечно національним продуктом Шотландії, як піца — Італії. І шотландці вивчають його «всебічно». Не лише в сенсі «внутрішнього вживання». Керівництво університету Нейп’є у столиці Шотландії Единбурзі повідомило позавчора, що подало заявку на реєстрацію патенту на виготовлення нового біопального на базі побічних продуктів при виготовленні віскі, інформує «Євроньюз». Університетські винахідники запевняють, що «алкогольний бензин» підходить усім маркам сучасних автомобілів.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

СПЕКлися

СПЕКлися

«У липні 2010 року в Москві померли на 5840 осіб більше, ніж за цей самий період минулого року», — повідомив керівник лабораторії прогнозування якості навколишнього середовища та здоров’я населення Інституту народногосподарського прогнозування РАН Борис Ревич iз посиланням на дані московського РАЦСу. Російські ЗМІ повідомляли, що смертність від спеки зросла настільки, що у столичних моргах тіла складали вже навіть не «штабелями», а виставляли «стійма». Однак влада й надалі не надає точних даних про кількість жертв. Бі–Бі–Сі повідомляє, що 9 серпня керівник столичного Департаменту охорони здоров’я Андрій Сельцовський розповів, що від спеки та смогу смертність у столиці зросла вдвічі, але пізніше міністр охорони здоров’я Росії Тетяна Голікова наголосила, що її відомство не має даних про зростання рівня смертності.

Притулок для безпритульних

Притулок для безпритульних

Міськрада чеської столиці ухвалила суперечливе рішення про відселення бездомних iз центру Праги до спеціального табору на околиці міста. Чеські ЗМІ відразу ж забили на сполох і назвали цей проект створенням нового гетто. Уже відомо, що будівництво табору триватиме близько шести місяців, але ще не ухвалено рішення про його конкретну локалізацію, оскільки мешканці всіх трьох столичних околиць, відібраних для можливого розташування табору, не бажають такого сусідства. Передбачено, що спеціальний автобус збиратиме бездомних та відвозитиме їх до нової «оселі», де ними опікуватимуться фахівці з питань соціального влаштування та розв’язання конфліктів.

Всі статті рубрики