Тетяна Гнєдаш: Сюжетна схема «попелюшки» — найпродуктивніша

Тетяна Гнєдаш: Сюжетна схема «попелюшки» — найпродуктивніша

Серед вітчизняних загальнонаціональних телеканалів ТРК «Україна» за динамікою розвитку впевнено тримається попереду всіх. Новою сходинкою у розвитку телересурсу Ріната Ахметова у минулому сезоні стало власне виробництво серіалів. Навесні глядачі вже бачили «Попелюшку з причепом» — адаптацію іспанського формату компанії IMAGINA, що в оригіналі мав назву «Аїда». Серед осінніх прем’єр — ще два серіали власного виробництва. Про них ми говоримо з головним продюсером ТРК «Україна», сценаристкою Тетяною Гнєдаш.

Хто ж, як не Ади?!

Хто ж, як не Ади?!

Телеканал «Інтер» із наступного понеділка починає показ детективного серіалу «Клеймо» («Тавро»), головна героїня якого — 70–рiчна вдова злодія в законі Ольга Луганська. Зіграла розумну авантюристку, котра виконує передсмертне завдання чоловіка, легендарна Ада Роговцева. «Зйомки закінчилися ще навесні минулого року в Петербурзі, тривали близько півроку, — розповідає Ада Миколаївна, яка про прем’єру серіалу на вітчизняному ТБ дізналася від «УМ».

46 хвилин слави

46 хвилин слави

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Любителі телерозповідей про видатних людей запам’ятали проект «Гордість СІТІ», з випусків якого глядачі столичного каналу знайомилися з найвідомішими киянами минулого століття і навіть обирали найдостойнішого з них. У жовтні на «Сіті» стартує своєрідне продовження попереднього циклу «Сіті: Невідомі герої». У новому сезоні показуватимуть 46–хвилинні фільми–портрети власного виробництва про достойників, які також залишили помітний слід в історії розвитку Києва у сферах управління, архітектури, мистецтва, громадської діяльності.

Всі статті рубрики