НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Поповни рахунок «інспектора»

Поповни рахунок «інспектора»

Доволі оригінальні шахраї об’явилися на Кіровоградщині: довірливим підприємцям вони відрекомендовуються по телефону працівниками органів податкової служби й під цією личиною намагаються розжитися. При цьому в очі жоден із підприємців їх не бачив, адже усе тим же телефоном їм пропонують поповнити мобільні рахунки «інспекторів».

Природа. Горілка. Секс…

Природа. Горілка. Секс…

Перехожий, який з першими променями сонця чимчикував на Південний Буг порибалити, випадково зачепився оком за багаття, яке залишили вчорашні відпочивальники. Воно викликало підозру, і коли чоловік підійшов ближче, то вжахнувся: у згасаючому вогнищі лежало напівзгоріле людське тіло.

На море — з пістолетом

На море — з пістолетом

Конфлікт стався в Голопристанському районі Херсонщини на місцевому курорті «Більшовик». Як повідомляє прес–служба обласної міліції, дізнавшись про стрілянину в автокемпінгу, оперативники негайно виїхали на місце. Тут їх зустріли четверо постраждалих киян — усі мали синці, подряпини та поранення від гумових куль. З’ясувалося, що чоловіки відпочивали тут разом із родинами й не знайшли спільної мови з сусідами —відпочивальниками зі Скадовська.

Всі статті рубрики