Офісне сонце–гриль

Офісне сонце–гриль

Пекло, яке насунулося на нашу країну, саме по собі не смертельне. У тропіках чи пустельних районах буває ще гірше, а люди все одно витримують. Проблема в тому, що наші люди просто не звикли до таких температурних режимів. До того ж для Києва 40 градусів — явище рідкісне, стресова ситуація для організму.

Щоб кров не загусла

Щоб кров не загусла

Лікарі застерігають, що на спеці на людей із ослабленою серцево–судинною системою може чатувати велика небезпека. Може статися упадок серцевої діяльності через те, що кров стала дуже густою.

У кам’яному мішку

У кам’яному мішку

Що треба зробити, щоб збити температуру в бетонній «духовці»? Як перетворити спекотну квартиру на більш–менш пристосоване для життя приміщення? Відповіді на ці запитання цікавили журналістку «УМ» ще два роки тому, коли вона жила в орендованій «хрущовці» з вікнами на сонячний бік.

То не вітри з полонини...

То не вітри з полонини...

Ви тільки не смійтеся, але влітку багатьом моїм знайомим зовсім не хочеться виходити з офісу надвір. Не через трудоголізм, Боже збав! Людей тримає в кабінеті вірний друг кондиціонер, який не дає помаді розтіктися, мізкам — розплавитися, а решткам гарного настрою — відлетіти у кращі світи.

Всі статті рубрики