Чим би дитя не тішилося...

Чим би дитя не тішилося...

Смерть дитини у технічному басейні на площі біля Палацу культури «Металург» у Маріуполі спонукала чиновників замислитися над проблемою дозвілля маленьких маріупольців. Вихід знайшли досить швидко: практичний і порівняно дешевий. Правду кажуть, що нове — це добре забуте старе. Чиновники згадали колишню практику й вирішили централізовано вивозити дітей купатися на Азовське море. Раніше виїзди на море практикувалися лише для вихованців пришкільних таборів, тепер же поїздку може замовити будь–яке підприємство, Будинок дитячої та юнацької творчості чи ЖЕК.

Пройдуся до «Хутора», зверну до «Фортеці»

Пройдуся до «Хутора», зверну до «Фортеці»

Нарешті Дніпропетровськ має намір серйозно українізувати свій архітектурний вигляд. Заслужений архітектор України, лауреат Державної премії в галузі містобудування і архітектури Ігор Підорван щойно обнародував грандіозний проект. На території площею 19 гектарів, де колись розміщувалася військова частина, яка наказала довго жити, зведуть житловий квартал «Паланка».

Гарт для гурту

Гарт для гурту

Сумщина за кількістю дітей, що відпочивають організовано, минулого року була в п’ятірці кращих. Цього року принаймні з десятки теж «не випаде». Бо ж до середини літа «потаборувало» вже більше половини тих, кого передбачали оздоровити.

Всі статті рубрики