Лялько Анно, не плач!

27.07.2010
Лялько Анно, не плач!

Анна Чемпен крокує по планеті. Одна з десяти російських шпигунів, викритих і висланих зі США наприкінці червня, тепер стала лялькою. Іграшкову версію рудої росіянки створила фірма Herobuilders, що спеціалізується на виробництві ляльок відомих політиків і зірок.

Лялькову Чепмен зробили навіть у двох варіантах: «Хижачка» — з револьвером у руках, вбрана в білу майку й сині джинси, а також «Шпигунка, яку я міг би любити» — топлес, тільки в картатій спідниці й білих гольфах, але знов–таки з пістолетом у руці. Вартість ляльки — 29,95 долара. Замовити іграшкову Анну можна на сайті Herobuilders.

Серед ляльок, які зараз пропонує ця компанія, попитом користуються різні варіанти президентського подружжя Барака й Мішель Обам, колишня кандидатка у віце–президенти США Сара Пейлін, лідер Ірану Махмуд Ахмадінеджад та ін. Пані Чемпен «висить» на самій горі сайту.

Унаслідок розкручування шпигунського скандалу Анна стала знаменитістю на кшталт Мата Харі. Дочка кадебіста (дівоче прізвище Кущенко), вона навряд чи брала активну участь у шпигунських справах. Зате розміщувала в соціальних мережах свої численні фото у спокусливих позах, відтак заробила прізвисько «агент 90–60–90». У рідному Волгограді Чемпен запропонували зробити почесною громадянкою міста й написали про неї пісню. Партія Жириновського пропонує 28–річній кралі балотуватися в Держдуму, а неназвані посередники — знятися для журналу «Плейбой». Як бачимо, «оголюватися» Анна почала наразі як лялька.