НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Горить вогонь художнього багаття...

Горить вогонь художнього багаття...

Три гелікоптери, 65 пожежних машин, понад 250 людей, тонни води і майже п’ять годин часу знадобилося для того, аби загасити пожежу у Всеросійському реставраційному центрі імені Грабаря в Москві. У пеклі, якому було присвоєно третю категорію складності (з п’яти можливих), загинули люди: коли рятувальники займалися евакуацією працівників центру, через викид вогню несподівано завалилися перекриття. Як повідомляє сайт Lenta.ru, під завалом опинилися двоє пожежників. Врятувати кваліфікованих вогнеборців, які працювали в цій небезпечній професії вже не перший рік, не вдалося...

Не той вплив

Не той вплив

Електромагнітна радіація від установлених на північ від Риму передатчиків «Радіо Ватикан» може бути причиною підвищеного рівня ракових захворювань серед дітей, які живуть неподалік. Як повідомляє Бі–Бі–Сі, такими є результати досліджень групи фахівців однієї з найпрестижніших онкологічних клінік Італії. Медики вивчали ситуацію зі станом ракових захворювань упродовж п’яти років, підготувавши звіт на 300 сторінках за рішенням суду, оскільки суперечки про несприятливу онкологічну ситуацію в районі, де встановлено радіопередавачі, тривають уже 10 років.

Життя за лідера

Життя за лідера

26 людей загинули та близько 300 отримали поранення внаслідок двох вибухів, які пролунали в четвер увечері біля шиїтської мечеті Джамія в місті Захедан, що на південному сході Ірану. Як повідомляє Бі–Бі–Сі, теракти було вчинено під час святкування дня народження імама Хусейна, онука пророка Мохаммеда. Влада вважає, що це справа рук терористів–смертників. За повідомленнями іранських ЗМІ, серед загиблих є члени Революційної гвардії (Корпусу вартових ісламської революції) — елітної структури у складі збройних сил країни. За деякими версіями, саме вони й були головною ціллю замаху.

Сонце Обами тьмяніє

Сонце Обами тьмяніє

Американці не в захваті від діяльності президента Барака Обами, але досі його люблять і не відчувають ностальгії за попереднім президентом Джорджем Бушем. Такими є результати опитування громадської думки, проведені на замовлення американського тижневика «Тайм». Згідно з ними, чинного президента підтримують 53 відсотки опитаних американців, а його попередника — лише 33 відсотки. Крім того, дві третини опитаних покладають відповідальність за теперішню економічну кризу саме на Буша.

Всі статті рубрики